Szerző Téma: HELLS ANGELS MC LOS SANTOS Pályázati Lap. ( ͡° ͜ʖ ͡°)  (Megtekintve 118 alkalommal)

Ateszka45

  • Újonc
  • Hozzászólások: 5
    • Profil megtekintése
HELLS ANGELS MC LOS SANTOS Pályázati Lap. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
« Dátum: 2019. március 09. - 19:05:38 »


HELLS ANGELS MC LOS SANTOS

~~~ Rangok ~~~


~~~ Hangaround ~~~
A hangaroundot lehet azonosítani a tagfelvételizővel, vagy akár a csicskással is. Mivel számunkra nagyon fontos az, hogy a klubnak, vagy.. a frakciónak jó hírneve legyen, nem szeretnénk minden jöttmentet bevenni. A hangaround egyébként az egyik leghálásabb szerep, mivel itt már elkezdhet az egyén megismerkedni a klubbal, a tagokkal, és a szokásokkal. Aztán.. arra kell törekedniük, hogy a klub tagjai jó kapcsolatot ápoljanak vele, megbízzanak benne, és feladatokat adjanak neki (motorpucolás, egy ember elszállítása A-ból B -be, élelem beszerzése, és hasonló kisebb, de fontosabbnak mondható dolgok). A feladatokat természetesen a legjobb tudása szerint kell majd megtennie XY -nak, de a szándék lesz a lényeg. Ha sikeresen átlépi az akadályokat, és megfelel nekünk, akkor az egyik gyűlés alkalmával szóba kerülhet az, hogy esetleg a következő lépcsőfokra kerüljön XY. Ekkor jön a következő szakasz, a Prospect. Már ha megszavazzák a tagok(egyhangú szavazásnak kell lennie az asztalnál).
A gyűléseken nem vehet részt!

~~~ Prospect ~~~
Ha erre a rangra kerül valaki, akkor már megveregetheti a vállát, hiszen valamilyen szinten már a klub részévé vált. Bár, még csak a teljes color negyedét viseli , de már megkezdte a lépéseket az felé, hogy a klub teljes jogú tagjává váljon. Az ő feladata nem sokban nem tér el a hangaround -étól, annyi kivétellel, hogy a prospect már részt vehet példának okáért a legális útról letérő bizniszeknél is, kaphat komolyabb feladatokat, és a tisztelet egy kis részét is élvezheti. Annyi ideig lesz prospect az ember, ameddig nem érezzük annyira erősnek, hogy tag lehessen. A gyűléseken résztvenni részt vehet, hallgathatja a dolgokat de beleszólása nincs semmibe!
Ha eljő' az ideje, és a tagok úgy érzik, hogy megérdemelné a tagságot, akkor valaki beajánlja, ha mindenki igennel szavaz, akkor a következő rangra léphet.

~~~ Original ~~~
Ha a szavazás megtörtént, és mindenki igennel szavazott, akkor az adott személy megint egy lépéssel feljebb jut a ranglistán - tag lesz belőle. Ez azt jelenti, hogy viselheti a klub teljes colorját és teljes tiszteletnek örvendhet. Mivel már teljes jogú tag, elég sokáig fog egyhelyben maradni, mivel ezt a rangot elérni nagyjából egy örökkévalóság, de aki eléri, az nagyjából elért mindent, amit egy tagnak el lehet érnie. Az ő feladata azt tenni, amit a "felettesei" kérnek tőle. Részt vehet már az összes illegális-találkozón, akár a beszélgetések, tárgyalásoknál is ott lehet, de legfőbb feladata felügyelni a terepet, és a prospecteket, hogy azt csinálják-e, ami a feladatuk. Ő már "parancsolgathat" a ranglétrán lejjebb helyezkedőknek, de természetesen csak akkor, ha erre az elnök engedélyt ad.~~~ Men of Mayhem ~~~
Ehhez a ranghoz tartozó felvarrót az kaphatja meg, aki már ontott vért a klub érdekében, lehet szó akár egy rivális banda tagjáról vagy akár egy olyan személyről aki túl sokat tud.
~~~ Unholy Ones ~~~
Ez a rang nagyon hasonlít az előzőhöz, hisz megint egy olyan tagról beszélünk aki ölt a klubért. De ez már nem olyan egyszerű, mint a Men of Mayhem. Ehhez a ranghoz tartozó felvarrót, csak olyan tag kaphatja, aki eleget tesz a President egy kérésének, ami nem más mint, hogy anélkül öljön, hogy bemocskolná a klub hírnevét.
~~~ Road Captain ~~~
Ez az első olyan rang, amit tényleg nehéz elérni, mivel ha valaki ezzel a titulussal van ellátva, az minden bizonnyal okkal van ott ahol és nem kerül egyhamar leváltásra. Az ő feladata felügyelni a motorozások során a sorra, azaz - ő figyelmezteti a tagokat, hogy mire figyeljenek jobban oda. A legfőbb feladata a különböző túrák, szállítások, találkozók helyszínének megszerzése, előkészítése, biztosítása. Ő, az alelnök, az elnök, a jobb kéz, és tanácsadó döntik el, hogy milyen felállással, és hogyan jelenjenek meg egy-egy ilyen eseményen. Természetesen az "alatta lévőknek" oszthat ki feladatokat.
~~~ Secretary ~~~
Az elnök második jobbkeze. Bár ez még nem kifejezetten leader rang, hatalmas tiszteletnek és megbecsülésnek örvendhet az, aki ezen a rangon van az elnök az Ő véleményét kéri ki a legtöbbször, ha valamilyen dolog felvetődik, és kíváncsi más véleményére is, vagy egyszerűen csak demokráciára szomjaz. Az ő feladata találkozók lebonyolítása, felállás megtervezése, és így tovább. Ezek mellett Ő tölti be a könyvelő szerepét is és ő foglalkozik a számlák, büntetések befizetésével, a bulik megszervezésével, valamint a motorok, és a klub járműinek karbantartásával.
~~~ SGT. at Arms ~~~
Az Ő dolga a klub tagjainak összetartása, a bulik lebonyolítása. Ő az, aki az elnök páncélja, és kardja. Mivel rengeteg rizikós helyzet alakulhat ki egy elnök életében, szinte elengedhetetlen az, hogy a jobbkéz mindig felkészült és pontos legyen. Ha úgy adódik, az élete árán is meg kell védenie.~~~ Vice President ~~~
Az Alelnök egyértelműen a hierarchia szerint Ő a második legfontosabb ember a klubban. Hatalmas tiszteletnek örvendhet az, aki ezen a rangon van, hiszen az Elnök helyettese. Az ő szava már-már szent. Többek között az alelnök dolga az elnök akaratának, vagy a szavazási eredményeknek eleget tenni, azaz kiosztani a feladatokat.~~~ President ~~~
Nem hiszem, hogy ehhez olyan sok mindent hozzá kellene fűznöm. Ő az elnök, kinek szava szent, és sérthetetlen. Ő zavarhatja le a gyűléseket, Ő dönt mindenről amiről úgy gondolja, hogy nem szükséges szavazást tartani!​
 


~~~ OOC Magamról / Aktivitásom ~~~

- Dobos Ervin Attila vagyok 14 éves.Szeretem a kézilabdát és a focit,mindig a kézilabdába jobb szélső pozíción játszok,fociba pedig hátvéd/közép pályás.Szeretek rollerezni is.Sokat szogtam számítógépezni.2,5 év rp tapasztalattal rendelkezek.Jártam már rendvédelembe más szervereken.Lajosmizsére járok iskolába,és Táborfalván lakok,Pest megyében.8. osztályos vagyok,ami azt jelenti ,hogy továbbtanulás elött állok,és rengeteg a tanúlnivalóm.De az aktivitásom is attól függ,hogy menyi a tanúlnivalóm de törekszem arra,hogy nagy legyen az aktivitásom,kb. olyan napi 3-4 órát vagyok gép elött hétköznap,hétvégente pedig egész nap elérhető vagyok,de a frakcióra tudok figyelni mert amikor aktív vagyok a gép elött azt a frakcióra fogom szánni és törekszek minél több aktivitást beletenni a frakcióba de ezzel nem lesz probléma.Ha esetleg a frakcióval lenne probléma vagy a vezetésével esetlegesen taggal akkor pk-t is nézem és elérhető vagyok facebookon is.Átlagosan egy 3-mas tanuló vagyok.Barátságos vagyok,és szeretek új dolgokat megismerni.Viszont nem vagyok haragtartó,viszont tiszteletbe tartok mindenkit,és ezt nem azért írom mert egoista szeretnék lenni csak ezek a jellemzőim.Nemszeretek igazából öszintén megmondva tanulni se.Igen sokan aszt mondják ,hogy egy kocka vagyok de ez tény és való igaz,és én elfogadom így magam aki vagyok,akinek meg nem "tetszek" annak nem kötelező kapcsolatot tartania velem.Röviden enyit szerettem volna magamról,köszönöm,hogy végigolvastad.


~~~ Terveim a Frakcióval ~~~

Elsősorban az,hogy a lehető legjobb frakciót hozzam össze,és kialakítsak egy jó kis RP-s közösséget,akikkel napi aktivitással tudunk rp-zni.Minnél több RP-t összehozni a frakciónak.Jó élményeket szerezni.Az rp-ken belül azt értem ,hogy arany rab (persze ha lessz),ember rablás,túsz ejtés,bank rablás,bolt rablás,benzinkút rablás,fegyverekkel való üzletelés,motorozás convoy-ban,fegyverekkel való üzletelés,be avatás,meglévő munkáinkal való foglalkozás,kocsmázás,kondi terembe járás,box edzések,Banda háború,banda szövetség.Körülbelül most ennyi ami eszembe jut de lehet ,hogy még egyéb dolgokat is csinálunk.


~~~ Tagfelvétel Folyamata ~~~

Először is találj ki magadnak egy történetet, legyen előélete a karakterednek! Itt felhoznám azt az általános példát, hogy: "Egy régebbi motoros Clubnak dolgoztam itt ott amott szerettem csinálni a pultos munkát élveztem" és természetesen az ehhez hasonlók.
Hanyagoljuk ezeket mert teljesen fölösleges! Legyetek kreatívak és próbáljatok meg egy saját kis egyedi történetet létrehozni!
Higyjétek el, hogy mindenki fogja értékelni és mindenki örülni fog annak ha egyediek vagytok és lehetséges hogy még előbb barátkozunk meg veletek!
Nem muszáj, hogy rögtön úgy térjetek be hozzánk, hogy: "Szasztok! Van meló?" Visszatérő vendégek is lehettek akár! A lényeg, hogy miközben bejöttök meginni egy-egy sört próbáljatok meg le cimborálni egy clubtaggal, akár a pultossal! Példának mondanám, hogy: Hívjátok meg egy sörre az illetőt vagy ha ki megy cigizni, gyújts rá te is és kérj tőle mondjuk egy gyújtót.... Magyarul próbálj meg ismerkedni, de ne pofátlan és nyalizós módjára mert hamar elleszel hajtva akkor.
Egy kis idő után ha össze haverkodtatok egy-egy taggal biztosak lehettek benne, hogy a Club Presidentjének akár a Club Vice Presidentjének vagy egy fejesnek szólni fog a cimborátok és mesélni fog rólatok!
Tovább nem is húznám itt az ötletek tárházát mert több száz soros fogalmazást is írhatnék arról, hogy milyen mód lehet megismerkedni a Clubbal!~~~ Miért is fontos? Hogyan is kell kinézni? Mit jelent a motorosok számára? ~~~

Az összetartozás legfőbb jelképe a color, amelyet egy bőrmellény hátuljára varrnak fel. Minden klubnak megvan a saját colorja. Viselésére csak a tagok jogosultak, akik viszont állandóan hordják is. Ritka az olyan alkalom, amikor ez a mellény nincs rajtuk. Az egyes colorok felépítésükben közel azonos képet mutatnak: középen található a klub emblémája, amit kívülről általában körkörösen vesz körbe az MC neve, esetleg alapításának éve. A color mindig nagyméretű, a mellény egész hátulját elfoglalja, ide más nem kerül.

~~~ Megjegyzés ~~~

Köszönöm szépen,hogy végigolvastátok,nem egy hosszú lap lett de remélem elnyeri a tetszéseteket,ja és még annyi ,hogy a színek azért ilyen ritkák mert úgy voltam vele ,hogy nem kell túl csicsázni a színeket.

_____________________________________________________________
Ross_Lamar // Atesz /2019.03.09/
« Utoljára szerkesztve: 2019. március 09. - 21:55:27 írta Ateszka45 »